Meting van lichaamslengte, lichaamsgewicht, buikomtrek, BMI, vetpercentage, spiermassa, evaluatie en bespreking van de metinggegevens en workout van een individueel programma…

Na een ongeval of blessure ondergaat men ook een lange tijd van revalidatie. Oefeningen bij  de kinesist of osteopaat zijn daarbij noodzakelijk. In samenwerking met osteopaten en kinesitherapeuten zijn extra oefeningen met je personal trainer een aanrader voor een snellere en duurzame revalidatie..

Sta je voor het begin van het sportseizoen of heb je een belangrijke sportwedstrijd. Het is niet altijd even gemakkelijk om je hiervoor optimaal klaar te stomen.  Vermijd kwetsuren en wees voorbereid voor uw grootste uitdagingen dankzij een individueel programma op maat.

Gewicht verliezen en vet verbranden is niet altijd even gemakkelijk. Overtollig gewicht gaat vaak samen met chronische vermoeidheid. Neem initiatief en verlies deze kilo’s dankzij een programma op maat en een professionele opvolging.

Buiten sport zijn ook  een gezonde levensstijl en gezonde eetgewoonten zeer belangrijk. Uw personal trainer, in samenwerking met een diëtiste, helpt u om een gezond, evenwichtig en vooral ook lekker voedingpatroon samen te stellen (voor een goed en langdurig resultaat).