01. Bootcamp

Het doel van onze bootcamps is heel simpel: sporten met collega’s of vrienden tijdens middelmatig tot intensieve, maar vooral ludieke trainingen.

Dit wordt gedaan in teams van 4 tot 5 personen (max 20 personen) gedurende 8 sportsessies. Klik op volgende link om u in te schrijven voor een volgende reeks

02. Rugscholing

Bijna 80% procent van de mensen zal in zijn/ haar leven een periode van pijn in de rug ervaren. Hiervoor organiseren we met TOBEFIT 3 keer per jaar een reeks van 8 trainingen waarin je zowel in theorie als praktijk leert wat de rugklachten zijn en wat je er zelf aan kan doen. Hierbij zullen we deze rugklachten aan de hand van een intake gesprek in kaart brengen en evalueren na de lessenreeks.

De trainingen worden steeds gegeven door gediplomeerde personal trainers in samenwerking met de fysio- & manuele therapeuten. van kinetix. Bedoeling is dat je na onze lessenreeks weet hoe je rugpijn kan voorkomen en de klachten zelfstandig kan verbeteren aan de hand van oefeningen en stretching.
Blijf op de hoogte van ons jaarlijks aanbod en schrijf u hier in voor onze volgende lessenreeks.

03. Lessenreeks blessure preventie en stretching

Ervaar jij ook soms pijn in de gewrichten, stijfheid of andere klachten in het lichaam. Heb je regelmatig last van blessures bij het sporten. Onze workshop blessure preventie en stretching is dan zeker iets voor jou. In deze lessenreeks trachten we jou zowel in theorie als in praktijk te leren hoe je correct kan opwarmen en vele blessures kan vermijden door dagelijks te oefenen en te stretchen.

De trainingen worden steeds gegeven door gediplomeerde personal trainers in samenwerking met de fysio- & manuele therapeuten.
Blijf op de hoogte van ons jaarlijks aanbod en schrijf u hier voor onze volgende lessenreeks.

04. Conditie training (sportgerelateerd)

Bij onze conditie trainingen trachten we in een lessenreeks van 8 trainingen uw conditie zo goed mogelijk te verbeteren. Hierbij gaan we zeer gericht te werk en meten we voortdurend de hartslag van alle deelnemers. Deze conditie/circuit trainingen zijn goed opgebouwd en voor iedereen.

De trainingen worden steeds gegeven door gediplomeerde personal trainers in samenwerking met de fysio- & manuele therapeuten.
Blijf op de hoogte van ons jaarlijks aanbod en schrijf u hier voor onze volgende lessenreeks

05. Sportgerelateerde workshops op aanvraag

Ben je nog op zoek naar een leuk extraatje voor uw sport. Dan zijn onze sportgerelateerde workshops vast iets voor jou. Deze organiseren we vanaf 5 personen en op aanvraag. Schrijf u in met enkele vrienden of uw sportclub. Wij zorgen voor een totaal pakket met meting van de lichaamssamenstelling, kracht-, snelheids- en stretchings oefeningen op maat voor uw specifieke sport.

Hou zeker goed onze website en social media in het oog voor de te volgen trainingen en workshops.